lördag 10 april 2010

En stolt mamma!














Jag och min dotter "tränar" lite tillsammans när det gäller Oden (våran häst) så hon ska känna sig trygg i stallet och med honom. Hon är väldigt duktig från att ha varit livrädd för hästar till hästtokig och så har hon utvecklas så otroligt mycket både i stallet och som person.

Idag när vi var ute i stallet så lånade jag en häst och så hade Nellie Oden och jag fanns där, men ville att hon skulle fixa det mesta själv och hon gjorde allt och sadlade och tränsade honom och var superduktig när vi var ute i skogen. Hon har inte börjar rida ut helt själv för vill som sagt att hon ska känna sig säker den dagen hon ger sig ut på en liten tripp själv. Men visst blir man en stolt mamma när ens barn gör framsteg och vill själva ta tag i saker som dom tycker är lite läskigt?! Ja, jag är sååå stolt i alla fall.

I morron ska vi ta oss en liten tur till så hoppas på lite varmare väder.

Ikväll blir det hemmagjord pizza och en stor kall öl!

Kram Linda

torsdag 8 april 2010

Grattis Iza på 3-års dagen!

Våran älskade lilla Iza fyller 3 år idag! Vad tiden går fort! Tyckte det inte alls var längesen som vi tog kontakt med Maj-Britt på Zolohouse om att "bara" komma och titta på en liten valp...det tog inte många sekunder och så var jag kär i den där lilla korven som låg där och snuttade på mamman. Och nu fyller den stora tjejen 3 år och hon har såklart blivit extra bortskämd idag med lite paket och extra god mat! Och en bättre hund än Iza får man att leta efter och hoppas verkligen det blir många många födelsedagar att fira!







Iza 6 veckor











Iza januari 2010







GRATTIS IZA PÅ 3-ÅRS DAGEN!

ÖNSKAR DIN FAMILJ

tisdag 6 april 2010











Påsken var bra & mysig med nära & kära...snön smälter & man bara väntar tills den riktiga våren kommer. Bilden här ovan tog jag på vår framsida i rabatten & blommorna har verkligen kämpat upp ur all snö & var bara tvungen att ta kort på dom för det är verkligen ett vårtecken.

Jag kom faktiskt på att blommorna påminner lite om mig själv...har också grävt ner mig med allt som hundar och avel heter, men har tagit en liten paus och tänkt på för och nackdelar. Nu har även jag kämpat mig upp och ska ta tag i detta igen och det känns helt underbart för det är nåt som jag vill göra & har ändå ägnat flera flera år till detta och då kan man inte bara kasta bort allt. Det finns med och motgångar i allt och det är väl det som man lär sig av för hur skulle det se ut om allt gick som man själv ville...då hade man säkert inte varit nöjd ändå.

Barnen har påsklov och jag är ledig med dom tills på fredag så ska försöka att njuta av ledigheten tillsammans med dom och våra underbara djur.

Ha det sååå gott!

Kram Linda

måndag 5 april 2010

Hej!

Vi lever ju på 2010-talet så kom på att jag måste nog också ha en blogg där jag kan samla mina tankar & även följa alla mina hundvänner så hoppas ni gillar det jag skriver & vill följa mig, mina tankar & såklart mina hundar...eller rättare sagt hund.

Kram Linda