onsdag 28 april 2010

Hjärta ua!!

Min lilla Iza är ju 3 år så hon är rena rama ungdomen, men det är ändå lite nervöst att åka till vetrinären och ta det där intyget...man kan ju aldrig vara säker...det kan dyka upp precis när och var som helst.

Men efter att Stig Hagengård på Solstadens smådjursklinik hade lyssnat på henne så konstaterade han ett fint frisk hjärt!!!

Grattis Iza till hjärtintyg den 28/4-10 ua
















Jag hör lite svagt i bakgrunden att barnen säger nåt om att dom är hungriga...jaha...vad ovanligt...fick i alla fall sitta ner några minuter. Idag blir det soppa...tror inte barnen hoppar högt av glädje precis, men nu när HELA familjen ligger i feber, förkylning och hosta så passar det utmärkt! Hoppas dom blir glada för efterätten då för då bjuds det på glass i stora lass :)

Må så gott tills vi hörs igen!

Kram Linda

tisdag 27 april 2010

Vårrensning i trädgården!

I helgen hade vi en stor härlig vårrensning i våran trädgård och nära och kära var här och hjälpte till. Vi köpte vårat hus för snart 2 år sen och dom som bodde här innan har nog aldrig rört en kvist eller gren i hela trädgården så det finns en hel del att göra och det är sånt där som man gärna skjuter upp, men nu är det gjort och det blev sååå fint.

Men som ni vet så älskar jag att ta kort så även denna gången är det dokumenterat.












Nellie som kämpar med att få av alla grenar på trädet som ska bort.















Och så var alla grenar borta! Iza är också med på ett hörn och passar på att tugga i sig lite goda pinnar.














Alla står och håller tummarna att Johan inte ska ramla ner, men han klarade det galant och så blev trädet sååå fint utan alla fula grenar som stack ut lite här och där.













Johans syster Pernilla och hennes man Jörgen var och hjälpte oss och var fort allting går när man är fler...uppskattad hjälp!












Henrik var också med på ett hörn och nu ska allt in i släpet och bort till tippen!



















Min snygging! Han ser lite farlig ut med den där sågen....












Iza som är helt slut efter städningen och somnade så gott i solstolen!



Men visst är det gott när det är klart! Efter tippen åkte dom hem till Johans syster för att passa på att tömma massa skräp från deras förråd så dom lassade på en hel del. Och sen blev klockan alldeles för mycket för att åka igen till tippen med skräpet så dom väntade med det till måndag morgon. Gissa vad som hade gömt sig i släpet? En av Pernillas katter hade suttit instängd i släpet i nästan 2 dagar utan varken mat eller vatten...stackars lilla katt. Katten klarade sig bra, men katten trodde nog att dom skulle flytta så den hoppade väl in när ingen såg. Dessa djur, dom är att väldigt smarta!


Må så gott tills vi hörs igen!

Kram Linda